• Svenska
 • Norsk
 • Suomi
 • 11 oktober, 2017

  Sälj- och marknadskoordinator

  Vill du få chansen att arbeta på ett fartfyllt företag med högt i tak? Då skall du läsa vidare. Vi på Kallax Flyg söker nu en drivkraftig, lösningsorienterad och initiativtagande sälj- och marknadskoordinator som vill ta del av en spännande och omväxlande vardag i en utvecklande roll.

  Som sälj- och marknadskoordinator kommer du att vara en viktig del av vårt företag och arbeta med ett brett spektrum av arbetsuppgifter. Genom olika kanaler kommunicerar du med våra kunder och prospects i samarbete med övriga kollegor på företaget.

  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst innebära

  • att öka öretagets försäljning genom att utveckla befintliga och potentiella nya kunder,
  • att vara öretagets försäljning genom att utveckla befintliga och potentiella nya kunder,
  • att i din roll som koordinator planera företagets verksamhet när det gäller resurser,
  • att ge ypperlig service till kunder och företagets operativa avdelning.

  Egenskaper
  För att passa i denna roll tror vi att du har ett genuint intresse och bred kunskap samt kontaktnät inom turism, jakt och fiske. Tidigare erfarenhet av administration, koordinering, logistik och/eller projektledning ser vi som en förutsättning. Vidare bör du ha en grundläggande teknisk kompetens och en förståelse för processer. Det är viktigt att du är en stresstålig, driven och självgående person som har god förmåga att kunna lösa problem. Du brinner för att koordinera, lösa problem och supportera andra människor och har ett starkt driv och intresse för att jobba i situationer där ”det brinner” och behövs ta snabba beslut och handlingskraftighet. Om du är rätt person kommer du ha stora möjligheter att komma med nya idéer och förbättra de processer du agerar inom. Du har mycket goda språkkunskaper i både tal och skrift gällande svenska och engelska. Fler språk är meriterande.

  Anställningsvillkor
  Placeringsort, Kiruna
  Heltid
  Tillsvidareanställning, provanställning 6 månader Fast lön med individuell lönesättning
  Start enligt överenskommelse

  Information
  Vill du veta mer om anställningen eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att höra av dig till Maria Kihlström, maria.kihlstrom@kallaxflyg.se

  Ansökan
  I din ansökan vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav. Din ansökan vill vi ha via e-post: maria.kihlstrom@kallaxflyg.se
  Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

  Varmt välkommen med din ansökan!
   

  Kallax Flyg AB – är en av Skandinaviens största helikopteroperatörer vad gäller helikoptrar med en motor och en pilot. Vi är ett företag med modern ledarskapsfilosofi och stark ekonomisk grund. Uppdragen förfinas och förbättras ständigt. Samtliga medarbetare är engagerade och kunniga, ser till helheten och tar sin del av ansvaret vilket genererar en kvalitet som kommer våra kunder till godo. De många återkommande kunderna i olika branscher vittnar om hög säkerhet och jämn kvalitet. Ledarskapsfilosofin och företagsklimatet hos oss präglas av personligt ansvar, högt engagemang, enkelhet och gott samarbete. Företaget har organiserats med korta och snabba beslutsvägar, vilket gynnar effektiv och flexibel styrning av uppdragen. Kallax Flyg har gjort sig kända för mycket stor tillgänglighet med personlig kontakt och hög beredskap med helikopterresurser och en hög kvalitet på utfört arbete.

  webb adress