• Svenska
 • Norsk
 • Suomi
 • English
 • HELIKOPTERTEKNIKER

  Antal tjänster: 1
  Arbetsgivare: Kallax Flyg AB

  OM VERKSAMHETEN
  Kallax Flyg AB, ett dotterbolag i koncernen Stenvalls Trä AB, är en av landets ledande helikopteroperatörer med stor spännvidd på flygtjänster. Företaget opererar för närvarande 14 st helikoptrar, och flygverksamheten bedrivs året runt från både fasta och etablerade säsongsbaser. Vi opererar i Sverige, Norge och Finland.

  ARBETSBESKRIVNING
  Kallax Flyg söker en helikoptertekniker med placering till huvudbasen lokaliserad i Piteå/Långnäs för underhåll i Part-145 verkstad på egna helikoptrar samt i viss mån till externa kunder. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av planerat förebyggande underhåll, planerade komponentbyten på drifttid eller kalendertid, modifieringar, reparationer, utförande av AD/SB’s, felavhjälpning, samt övrigt normalt förkommande jobb i en verkstadshangar. I kortare perioder kan arbetet vara förlagt till linje station. Resor inom och utom Sverige förekommer i arbetet.

  KVALIFIKATIONSKRAV
  Licensierad EASA Part 66 B1.3/B1.4 tekniker med någon av följande typer i certifikatet.

  – AS350B1, B2, B3 / AH H125B3e
  – EC 130B4 / AH H130T2
  – EC 120B – RHC R44

  Alternativt annan införd typ i kategori B1.3 i certifikatet.

  PERSONLIGA EGENSKAPER
  Öppen/positiv och trivs med att arbeta i grupp och kan samarbeta. Driven och ansvarstagande samt noggrann och strukturerad i ditt sätt att jobba. En som gillar ordning och reda runt omkring dig. Bekväm med att jobba självständigt under kortare perioder. En som kan hantera eventuella stressande situationer med gott omdöme och alltid med flygsäkerheten som främsta fokus. Inte obekväm med att lyfta fram egna misstag för främjandet av en god säkerhetskultur.

  DU BÖR HA
  Lätt för att både förstå, uttrycka sig, samt skriva på svenska och engelska. God datorvana. Intyg på genomförd grundläggande Human Factors utbildning.

  MERITERANDE FÖR TJÄNSTEN
  B2 behörighet Manufacturer Sub-group 2b rating: Airbus Helicopters.

  KONTAKT
  Maila din ansökan till info@kallaxflyg.se

  ASNTÄLLNING: Tillsvidare
  OMFATTNING: Heltid, 100% med 6 månaders provanställning
  LÖNEFORM: Individuell lönesättning
  ERFARENHET: Krävs, ja
  B-KÖRKORT: Krävs, ja
  TILLTRÄDE: Enl. överenskommelse

  ANSÖKAN
  Välkommen med din ansökan till e-post adress ovan senast 2021-04-15 med ditt CV och ett personligt brev. Märk din ansökan med Helikoptertekniker i ämnesraden.

  FRÅGOR OM TJÄNSTEN:
  Se mailadress ovan.

  KallaxFlyg AB undanber sig alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

  webb adress