• Svenska
 • Norsk
 • Suomi
 • 28 mars, 2018

  Helikoptertekniker sökes

  Kallax Flyg AB – är en av Skandinaviens största helikopteroperatörer vad gäller helikoptrar med en motor och en pilot. Vi är ett företag med modern ledarskapsfilosofi och stark ekonomisk grund. Uppdragen förfinas och förbättras ständigt. Samtliga medarbetare är engagerade och kunniga, ser till helheten och tar sin del av ansvaret vilket genererar en kvalitet som kommer våra kunder till godo. De många återkommande kunderna i olika branscher vittnar om hög säkerhet och jämn kvalitet. Ledarskapsfilosofin och företagsklimatet hos oss präglas av personligt ansvar, högt engagemang, enkelhet och gott samarbete. Företaget har organiserats med korta och snabba beslutsvägar, vilket gynnar effektiv och flexibel styrning av uppdragen. Kallax Flyg har gjort sig kända för mycket stor tillgänglighet med personlig kontakt och hög beredskap med helikopterresurser och en hög kvalitet på utfört arbete.

  Då vi expanderar vår verksamhet söker vi nu ytterligare en helikoptertekniker som vill växa med oss. Som helikoptertekniker hos oss kommer du att i huvudsak arbeta från vår underhållsbas i Piteå-Långnäs med ”Base” underhåll av våra egna och även externa kunders luftfartyg. Du kommer även att under kortare perioder arbeta vid våra baser i Kiruna och Alta i Norge med ”Line” underhåll.

  Kvalifikationer för tjänsten

  Du skall vara färdigutbildad tekniker med helikopterbehörighet för turbin och kolvmotordrivna helikoptrar. Part 66 B1.3 och B1.4, B2 behörighet anses som meriterande.
  Vi ser helst att du har certifikat på någon av följande helikopter typer:
  – Robinson R44
  – Airbus Helicopter EC 120B
  – Airbus Helicopter AS 350B, B1, B2, B3
  – Airbus Helicopter EC 130B4, H130T2

  Egenskaper

  Du trivs med ordning och reda och tycker det är viktigt att ständigt göra ditt absolut yttersta. För att vara rätt person för tjänsten är du positiv, strukturerad, ansvarsfull och noggrann.

  Det är även viktigt att du är en stresstålig, driven och självgående person som har god förmåga att kunna lösa problem. För att passa in hos oss värnar du om dina kollegor och bidrar aktivt till en positiv arbetsmiljö. Du har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska. Fler språk är meriterande.

  Anställningsvillkor

  – Placeringsort är Piteå-Långnäs
  – Heltid
  – Tillsvidareanställning
  – Fast lön med individuell lönesättning
  – Start enligt överenskommelse

  Information

  Vill du veta mer om anställningen eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att höra av dig till Jim Lindqvist, tc@kallaxflyg.se

  Ansökan

  I din ansökan vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav.
  Din ansökan vill vi ha via e-post: tc@kallaxflyg.se
  Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

  Varmt välkommen med din ansökan!

  webb adress