• Svenska
  • Norsk
  • Suomi
  • Integritetspolicy

    Vilka vi är

    Kallax flyg AB

    Lövholmsvägen 1, 941 51 Piteå

    Organisationsnummer: 556466-9876

    Om du har frågor angående hanteringen av dina personuppgifter är du välkommen att maila oss på personuppgift@kallaxflyg.se

    Vi är mån om att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter enligt dataskyddslagen GDPR. Lagen började gälla inom EU 25 maj 2018 och har ersatt den svenska personuppgiftslagen (PuL). Via externa tjänster samlar vi in data om hur du surfar på vår hemsida. Detta för att förbättra och analysera hur våra tjänster används, allt för att skapa en så bra upplevelse som möjligt för dig.

    På denna sida kan du läsa mer om vad som gäller för dig som besöker sidan, men vi har även en egen policy för anställda, kunder och leverantörer.

    Policy för anställda ->

    Policy för kunder ->

    Policy för leverantörer ->

    Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

    Media

    Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från bilder på webbplatsen.

    Kontaktformulär

    Den här sidan har formulär som samlar in data för att vi ska kunna erbjuda våra tjänster till dig. Den information du fyller i, samt klockslag och IP-nummer samlas i vår databas för att vi ska kunna kontakta dig via den tjänst du begärt. Du kan när som helst efterfråga att vi tar bort informationen om dig, det innebär då att vi inte längre kan tillhandahålla tjänsten åt dig.

     

    Cookie-filer

    Denna webbplats använder bara cookies för korttidslagring av ej personrelaterad data. Dessa cookies försvinner när webbläsaren stängs ned och används bara för att hjälpa till med logistiken av själva sidan. Undantaget är Google Analytics (och Google Pixel) som sparar cookies för att kunna analysera hur du rör dig på webbplatsen.

    Om du inte samtycker till att cookies används kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar. Det innebär dock att att funktionaliteten på alla webbplatser begränsas och att det inte är möjligt att använda alla tjänster på internet.

    Inbäddat innehåll från andra webbplatser

    Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

    Analys

    Denna sida använder sig av en extern tjänst för analys, Google Analytics.

    Google Analytics samlar ihop information om hur våra besökare använder vår sida och våra tjänster. Google Analytics sparar en cookie på din dator och samlar in hur du rör dig på sidan. Detta hjälper oss att analysera hur vår sida och våra webbtjänster används. Informationen ligger till grund för de förbättringar som kommer i framtiden.

    Vilka vi delar dina data med

    Vi delar inte ut din data till någon eller säljer den vidare men använder tredjepartsleverantörer för hosting och backup.

    Hur länge vi behåller era uppgifter

    Kallax Flyg lagrar aldrig uppgifter längre än nödvändigt med hänsyn till ändamålen med behandlingen. Kallax Flyg genomför därför regelbundna gallringar bland lagrade personuppgifter och tar bort de uppgifter som inte längre behövs efter det att kundrelationen upphört. Kallax Flyg kan dock behöva lagra personuppgifterna efter det att kundrelationen upphört, bland annat för att administrera eventuella garantier och reklamationsfrister, hantera rättsliga krav som kan tänkas riktas mot Kallax Flyg eller för att marknadsföra tjänster och skicka erbjudanden som Kallax Flyg tror kan vara av intresse för våra f.d. kunder. Undantagsvis sparas därför personuppgifter viss tid efter kundförhållandets upphörande eller tills att personen invänt mot direktmarknadsföring.

    Vilka rättigheter du har över dina data

    Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

     

    Den registrerade har också rätt att vända sig till Kallax Flyg i egenskap av personuppgiftsansvarig och begära tillgång till de personuppgifter som Kallax Flyg behandlar och även informeras om bland annat ändamålen med behandlingen och vilka som mottagit personuppgifterna. Kallax Flyg ska i egenskap av personuppgiftsansvarig förse den registrerade med kostnadsfri kopia på de personuppgifter som behandlas. Den registrerade har rätt att utan onödigt dröjsmål få sina personuppgifter rättade eller, under vissa förutsättningar, begränsade eller raderade.

    Ytterligare information

    Hur vi skyddar din information

    Sidan har både backup av all data och ett avancerat antivirusskydd. Hemsidan uppdateras med jämna mellanrum för att minimera chanserna för datorintrång.

    Vilka procedurer vi har för dataläckor

    Vid allvarligare läckor görs en polisanmälan.

    webb adress