• Svenska
 • Norsk
 • Suomi
 • 27 mars, 2018

  Helikopterpilot sökes

  Kallax Flyg AB – är en av Skandinaviens största helikopteroperatörer vad gäller helikoptrar med en motor och en pilot. Vi är ett företag med modern ledarskapsfilosofi och stark ekonomisk grund. Uppdragen förfinas och förbättras ständigt. Samtliga medarbetare är engagerade och kunniga, ser till helheten och tar sin del av ansvaret vilket genererar en kvalitet som kommer våra kunder till godo. De många återkommande kunderna i olika branscher vittnar om hög säkerhet och jämn kvalitet. Ledarskapsfilosofin och företagsklimatet hos oss präglas av personligt ansvar, högt engagemang, enkelhet och gott samarbete. Företaget har organiserats med korta och snabba beslutsvägar, vilket gynnar effektiv och flexibel styrning av uppdragen. Kallax Flyg har gjort sig kända för mycket stor tillgänglighet med personlig kontakt och hög beredskap med helikopterresurser och en hög kvalitet på utfört arbete.

  Då vi expanderar vår verksamhet söker vi nu ytterligare en helikopterpilot som vill växa med oss. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av all typ av flygverksamhet då vi erbjuder flygtjänster inom CAT och SPO.

  Kvalifikationer för tjänsten

  Krav
  – CPL
  – Typbehörighet på R44, EC120, EC130 och AS350.
  – Heslo 1 och 2
  – 1000 timmar flygtid.
  – R/T Behörighet på svenska och engelska.

  Meriterande
  – PC-kontrollant
  – Heslo 3 och 4
  – Instruktör FI-H

  Egenskaper

  Det är viktigt att du är en stresstålig, driven och självgående person som har god förmåga att kunna lösa problem. För att passa in hos oss värnar du om dina kollegor och bidrar aktivt till en positiv arbetsmiljö. Du har mycket goda språkkunskaper i både tal och skrift gällande svenska och engelska. Fler språk är meriterande.

  Anställningsvillkor

  – Önskvärd placeringsort är Kiruna eller Piteå.
  – Heltid
  – Tillsvidareanställning, provanställning 6 månader
  – Fast lön med individuell lönesättning
  – Start enligt överenskommelse

  Information

  Vill du veta mer om anställningen eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att höra av dig till Joakim Öberg, jocke@kallaxflyg.se

  Ansökan

  I din ansökan vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav.
  Din ansökan vill vi ha via e-post: jocke@kallaxflyg.se
  Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
  Varmt välkommen med din ansökan!

  webb adress