• Svenska
 • Norsk
 • Suomi
 • English
 • Hållbart fiske och jakt

  Vi anordnar fiske- och jaktresor från våra baser i norra Sverige. Du kan skräddarsy din egen resa eller få hjälp med kontakter till professionella guider som hjälper dig att hitta det område som passar dig bäst.
  För frågor och bokning klicka här!

  Fiske

  Att i orörd natur få fiska i tystnaden, endast vattnets stilla skvalpande hörs över vindens sus i trädens löv. Eller den mäktiga forsens brus som bär löften om oanade fångster…

  Oavsett vilket fiske du är ute efter kan vi/ hjälpa dig dit. För mer information kring fiskeregler, fisketryck samt köp av fiskekort, se NatureIT fiske. Vi säljer även fiskekort  och laxplomber (från Länsstyrelsen i Norrbotten).

  Fjälljakt

  Att sakta få vandra över den färgstarka fjällheden en klar septembermorgon, och med egna ögon kuna följa sin hund, som ivrigt och systematiskt söker av de intressanta delarna av markerna i hög fart. För att sekunden senare, mitt i ett steg, frysa till is, i ett stramt och precist stånd mot ett videbuskage. Det är det som är meningen med livet för många av oss inbitna jägare. Vi hjälper dig att ta dig till ditt speciella jaktområde.

  För information kring jaktregler, jakttider, köp av jaktkort och avlysningar, se NatureIT jaktservice.

  webb adress